|
کد مطلب: 182050
چه غذاهايي در وعده سحري بخوريم؟
تاریخ انتشار : 1394/04/14 08:49:57 نمایش : 1420
يک کارشناس تغذيه گفت: در وعده سحري و افطار از پرخوري، مصرف غذاهاي چرب و سرخ کردني و غذاهاي حاوي مقادير زياد قندهاي ساده مانند قند، شکر، زولبيا و باميه پرهيز کنيد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، مينو طاهري گفت: وعده سحري بهتر است حاوي مواد پروتئيني مانند گوشت، مرغ، ماهي، شير و حبوبات و مشابه وعده ناهار با حداقل مقدار روغن و چربي باشد و غذاي اصلي در اين وعده صرف شود.
وي اضافه کرد: انواع چلوخورشها و پلوهاي مخلوط با حبوبات و سبزيجات مانند عدس پلو، لوبيا پلو و سبزي پلو به همراه مرغ، ماهي يا گوشت و سبزيهاي تازه مانند سبزي خوردن يا سالاد و ماست براي اين وعده مناسب هستند.
طاهري يادآور شد: بلافاصله بعد از اتمام سحري از نوشيدن چاي اجتناب کنيد، زيرا جذب آهن را کاهش ميدهد و بهتر است از ميوهها و آب استفاده کنيد. نوشيدن زياد چاي در وعده سحري باعث افزايش ادرار و دفع مواد معدني مورد نياز بدن و بروز تشنگي در طول روز ميشود.
اين کارشناس تغذيه توصيه کرد: در وعده سحري و افطار از پرخوري، مصرف غذاهاي چرب و سرخ کردني و غذاهاي حاوي مقادير زياد قندهاي ساده مانند قند، شکر، زولبيا و باميه پرهيز کنيد.
وي گفت: صرف کربوهيدراتهاي مرکب در سحر که زمان هضم آنها طولانيتر است، باعث ميشود شما کمتر گرسنه شويد. حليم يک منبع عالي پروتئين و از غذاهائي است که دير هضم ميشود.
طاهري افزود: خرما يک منبع عالي قند، فيبر، کربوهيدرات، پتاسيم و منيزيوم است. مغزها نيز غني از پروتئين و فيبر و داراي حداقل چربي هستند. موز يک منبع خوب پتاسيم، منيزيوم و کربوهيدرات است.
اين کارشناس تغذيه در پايان يادآور شد: مصرف زياد آب يا آب ميوه در صورت امکان در فاصله بين افطار و زمان خواب باعث تامين آب مورد نياز بدن ميشود.
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|