پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 182050
چه غذاهايي در وعده سحري بخوريم؟
تاریخ انتشار : 1394/04/14 08:49:57
نمایش : 1420
يک کارشناس تغذيه گفت: در وعده سحري و افطار از پرخوري، مصرف غذاهاي چرب و سرخ کردني و غذاهاي حاوي مقادير زياد قندهاي ساده مانند قند، شکر، زولبيا و باميه پرهيز کنيد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، مينو طاهري گفت: وعده سحري بهتر است حاوي مواد پروتئيني مانند گوشت، مرغ، ماهي، شير و حبوبات و مشابه وعده ناهار با حداقل مقدار روغن و چربي باشد و غذاي اصلي در اين وعده صرف شود.

وي اضافه کرد: انواع چلوخورش‌ها و پلوهاي مخلوط با حبوبات و سبزيجات مانند عدس پلو، لوبيا پلو و سبزي پلو به همراه مرغ، ماهي يا گوشت و سبزي‌هاي تازه مانند سبزي خوردن يا سالاد و ماست براي اين وعده مناسب هستند.

طاهري يادآور شد: بلافاصله بعد از اتمام سحري از نوشيدن چاي اجتناب کنيد، زيرا جذب آهن را کاهش مي‌دهد و بهتر است از ميوه‌ها و آب استفاده کنيد. نوشيدن زياد چاي در وعده سحري باعث افزايش ادرار و دفع مواد معدني مورد نياز بدن و بروز تشنگي در طول روز مي‌شود.

اين کارشناس تغذيه توصيه کرد: در وعده سحري و افطار از پرخوري، مصرف غذاهاي چرب و سرخ کردني و غذاهاي حاوي مقادير زياد قندهاي ساده مانند قند، شکر، زولبيا و باميه پرهيز کنيد.

وي گفت: صرف کربوهيدرات‌هاي مرکب در سحر که زمان هضم آنها طولاني‌تر است، باعث مي‌شود شما کمتر گرسنه شويد. حليم يک منبع عالي پروتئين و از غذاهائي است که دير هضم مي‌شود.

طاهري افزود: خرما يک منبع عالي قند، ‌فيبر، کربوهيدرات، پتاسيم و منيزيوم است. مغزها نيز غني از پروتئين و فيبر و داراي حداقل چربي هستند. موز يک منبع خوب پتاسيم، منيزيوم و کربوهيدرات است.

اين کارشناس تغذيه در پايان يادآور شد: مصرف زياد آب يا آب ميوه در صورت امکان در فاصله بين افطار و زمان خواب باعث تامين آب مورد نياز بدن مي‌شود.
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html